Brutální výprodej nebo jen brutální blamáž?

Brutální výprodej! Levnější to nikdy nebylo! Geniální cena! Historicky nejnižší cena! Přesně tyhle výkřiky se dají najít na slevovém webu Slevoviny.cz.

Kdybyste to nevěděli, tak Slevoviny je taková ta hodná firma, kde pracují samí milí lidé, kteří mají velmi silné sociální cítění a snaží se, abychom si mohli koupit samé úžasné a kvalitní věci za nejnižší možné až neskutečné ceny.

A tak prodávají slevy třeba na fenomenální balanční náramky (to je kus šíleně předraženého plastu s nalepeným hologramem, který nemá jiné účinky než to, že vám vytáhne pár stovek z kapsy). Nebo slevy na úžasný a osvědčený kosmodisk. Nebo na spoustu jiných kvalitních, skvělých a užitečných věcí.

Na pár těch brutálních slev a historicky nejnižších cen jsem se podívala. A celé mi to tak trochu připadá jako klamání zákazníka. Jako první mě praštila do hlavy nanopodložka zlevněná z původních tří stovek na pouhých 129 korun (plus 75 za poštovné). Tohle je jeden z mála výrobků, které nepokládám z nabídky Slevovin za úplnou blbost. Rozhodně bych ji ale nekupovala u nich.

Běžně totiž cena nanopodložek začíná na pár desetikorunách. Nanopodložku za tři stovky, což má být ta údajná původní cena, jsem v českých eshopech nenašla. Třeba na Zboží.cz je ta úplně nejdražší (růžová se srdíčky) za 215 korun. Jinak jsou ceny opravdu někde jinde. 

Neskutečné! Sušička bot jen za 199 korun (plus poštovné 75 korun). Původně prý stála 499 korun! Brutální výprodej!

Nebo spíš brutální blamáž? Myslím, že ji budu mít radši za míň než polovinu i s poštovným z Aukra, pokud budu mít pocit, že bez něčeho takového nemůžu žít. 

A další údajně perfektní cena za naprosto nesmyslný krám. 119 korun za přístroj (hmmm, není to spíš nástroj???) na masáž hlavy. Původně prý stál bez koruny tři stovky, a tak se teď s tou perfektní slevou rozhodně vyplatí. Tedy alespoň prodejci, který si opravdu umí stanovit prodejní cenu. A jistě i Slevovinám. Nemyslím, že by si provozovatel webu neuměl zjistit, za kolik se obvykle takovýto produkt prodává. Ale zisk je zisk, proč trochu nenapálit zákazníky, že jo. 

A tady jsou ty skutečně obvyklé ceny. 

A jestli si někdo myslí, že to všechno je jenom náhoda, tak ho vyvedu z omylu. Třeba touhle neskutečnou nabídkou. Kdo přišel na to, že se nikdy tenhle výrobek neprodával za nižší cenu, měl by navštívit minimálně oční kliniku. Běžná cena prý 870 korun, supersleva – 299 korun.

Tahle cvičební pomůcka se vyrábí ve všech možných provedeních a barvách. Za cenu kolem 250 korun se dá koupit s digitálním displejem. Jinak bývá o stovku i víc levnější.

Historicky nejnižší cena!!! Jen 169 korun za chladící podložku pod notebook. Autor textů na webu Slevoviny buď nezná význam sousloví „historicky nejnižší“, anebo prostě jen kecá. No, podle mě teda nejnižší cena vypadá zcela jinak.

Jistě, že provozovatel Slevovin může namítnout, že vychází z cen prodejce, s nímž si domluvil tyhle superkšefty. Jenže když i po slevě nabízí tyhle předražené krámy za podobné ceny a ještě je obalí nesmyslnými výkřiky o historicky nejnižších cenách a dalšími bláboly, staví se pouze do role firmy, která udělá pro sebe a pro svůj zisk cokoliv. A pro kterou je zákazník až na tom posledním místě.

Ostatně, přečíst si 31. března na webu, že zboží zcela jistě dojde do Vánoc, to taky na serióznosti firmě nepřidává. No jo no, Vánoce jsou za dveřmi, jdu honem shánět nějaké ty dárky.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang