Krásné staré dámy (a pánové)

Tohle se pro mě nehodí, na takové oblečení už jsem stará, to si vzít nemůžu, ženský v konzumu by se mi smály. Přesně takhle reaguje moje babička, když se jí snažím vnutit svetřík v pudrové růžové barvě nebo divoký (překlad: dvoubarevný) šátek. Jestli to máte doma stejně, následující fotky musí vaše babičky vidět.

Úplně náhodou jsem narazila na http://advancedstyle.blogspot.com/ Moje reakce byla okamžitá: rozšířené oční zorničky, údivem otevřená pusa a v hlavě mi znělo: ááááááách, to je krása. Na tomhle webu bych bez problémů mohla strávit celý víkend.

Blog se zaměřuje na nádherné staré dámy a pány, kteří mají neuvěřitelný styl a šmrnc. Dobře, někdy je to trochu přeplácané, ale vždycky se raději podívám na babču do bezvědomí přeplácanou, než na babču v klasické české uniformě pro dámy nad pětašedesát, tedy v důchodkách, béžovém pršiplášti, hnědé sukni a halence neurčité barvy a střihu, s vlasy připomínajícími ovadlý květák.

Tak nějak mi z těch lidí na fotkách vyzařuje radost ze života, optimismus a pohoda. Tahle dáma se jmenuje Rose a je jí sto let. Ano, sto! Sama budu spokojená, když takhle budu vypadat v sedmdesáti.

Hádali byste téhle dámě devadesátku? Všechno, co má na sobě, je prý staré. Tady je vidět, jak dobře vybrané nadčasové kousky skvěle vypadají, i když se prodávaly před mnoha, mnoha roky.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang