Jak na Facebook a jak na Pokec?

Sociální stránky jako Facebook a Pokec jsou ve světě velmi oblíbené. Každá z těchto stránek má své klady a své zápory.

Sociální platformy se staly součástí běžných životů. Jednou z úplně prvních a největších na Slovensku je právě Pokec od společnosti azet.sk. Jde o obrovskou multimediální část Slovenského internetu, kde můžete najít opravdu vše. Ať už jsou to informace o přátelích, společné fotky či nové události.

Jak na Pokec

Pojďme se podívat blíže na Pokec. Nejprve musíte navštívit hlavní stránky Pokec na adrese www.Pokec.sk. Vidíte aktuální počet připojených dívek a kluků. Je to zajímavé číslo a můžete skutečně vidět, že jde o velkou stránku.

Nyní se musíte zaregistrovat a vybrat si své jméno. Nemusíte vystupovat pod svým reálným jménem. Můžete se nazvat jakýmkoliv jménem a nemusíte se bát o své soukromí. 

Po přihlášní se ocitnete ve svém účtu. Zde můžete editovat svá nastavení a informace o své osobě. Také můžete nahrát své fotky a hlavně profilovou fotku. Ta je důležitá, lidé vás podle ní budou poznávat.

Můžete se vydat do jedné z desítek otevřených místností a začít chatovat, mluvit i flirtovat s novými lidmi. Toto nezažijete nikde jinde pouze na Pokecu. Můžete si také najít své kamarády z reálného života a přidat si je.

Jak na Facebook

Stránky Facebook najdete na stejnojmenné adrese www.facebook.com. Jde sice o anglickou doménu americké stránky, obsah je však celý v českém jazyce.

V první řadě se hned na hlavní stránce zaregistrujte. Zde však na rozdíl od Pokec uvádějte z pravidla reálné informace. Facebook nemá problém účet vymazat, pokud zjisti, že údaje jsou vymyšlené. Nemusíte se bát o své osobní údaje, ty jsou na serverech Facebooku v bezpečí a nikdo by se k nim neměl dostat.

Když jste už přihlášeni, tak přichází na řadu otázka „Jak na Facebook?“, protože se to tu může na první pohled zdát velmi chaotické. Na začátku nemáte samozřejmě žádné přátele a není zde možnost jít si psát s neznámými lidmi jako na Pokecu. Musíte je přes vyhledávání najít.

Naštěstí, když už pár přátel máte, ostatní už budou přicházet sami. Facebook je doporučí. Také si nezapomeňte nahrát vlastní fotku do profilu a trošku jej vyplnit. Můžete tak najít nové kamarády a možná i více.

Ať už se rozhodnete pro stránky Facebooku nebo Pokec, jistě si užijete spoustu zábavy. Obě z těchto stránek nabízí zajímavé možnosti jak na nich strávit svůj volný čas.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang