Nejpříšernější plavky na světě

O háčkovaných plavkách už jsem tu jednou psala, ale nedá mi to. Narazila jsem totiž na webu Etsy.com, což je takový americký Flér, na háčkované bikiny, které mi už na fotkách podráždily sítnici i nervy. A tak jsem na Etsy našla i další háčkované plavky, vybrala ty nejhorší z nejhorších a chci se o ně podělit.

Tyhle plavky mě až tak moc neuráží. Běžná háčkovaná nuda trochu vylepšená podšívkou (kterou tvořilky z Etsy příliš často nepoužívají). Co mě na tomhle handmade zázraku ale trochu zaráží, je cena. Stojí v přepočtu 5 532 korun. Ale zase je v ceně i poštovné. No nekupte to! 

Další plavky už jsou o něco levnější. Vyjdou jenom na 2 704 korun. Asi se začnu živit háčkováním plavek. Tohle uplácám za chvílí a mám vyděláno. 

Mimořádně vyvedené jsou i tyhle bikiny. Barevné provedení se vydařilo zvlášť u spodního dílu. I když ten kosočtverec ke klínu možná někomu může ladit. A ještě cena – 1 127 korun. 

Další level – veselé plavečky. Cena za horní díl je 532 korun. Nic pro dámy, kterým vadí, když jim kdekdo čučí na prsa. 

Level ještě vyšší – veselé plavky pro ženy hlásající návrat k přírodě. Ty příšery místo košíčků jsou sovy. A vyjdou na devět stovek. Obě. Lásku k přírodě podtrhněte neoholeným podpažím, chlupatýma nohama a demonstrativním zahozením deodorantu. 

Bikiny za 922 korun jsou prý supersexy. Mně spíš připadají superošklivé. Pro ženu, která chce dát na pláži jasně najevo, že si teda ty plavky holt oblíkne, když se to musí, ale stejně by tam raději pobíhala nahá, jsou jako dělané. Zadní část spodního dílu tvoří samozřejmě jen ta tenká šňurka. 

Oblečená neoblečená podruhé. Tentokrát s dírkatými kalhotkami. Dírky jsou všude. Naprosto všude. Za pět set. 

A sexy kousek ještě jednou, tentokrát za tři sta i se sexy pózou. 

Fikané americké šikulky přišly s tímhle inovativním typem plavkové podprsenky. První se prodává za šest stovek, druhá za polovinu. A prý je možné ji ozdobit i piercingem! Už aby tahle móda byla i u nás, co? Jen se trochu bojím, že se k tomu začne háčkovat i spodní díl. A tak nějak ho snad ani nechci vidět. 

A nakonec něco, co bych fakt nechtěla na pláži potkat. Předesílám, že mě nijak nepobuřuje tloušťka. Spousta lidí za ni nemůže, tloustnou třeba kvůli nemoci nebo lékům, které musí užívat. Obézní člověk by ale měl mít soudnost.

Obdivuju odvahu dámy, která tohleto uháčkuje, navleče na sebe, vyfotí se v tom a ještě za to chce devět stovek. Podotýkám – ano, prodává to fakt jako plavky.

Pro milovnice dvoudílných plavek má taky pár kousků. Za tisícovku. Všimněte si, jak žluté háčkované části nenápadně podtrhují ženskost nositelky.

A nakonec něco pro romanticky založené dámy – bílé bikiny. Spodní díl prodlouží nohy, horní má rafinované průstřihy podněcující mužskou fantazii. 

Už nikdy nechci vidět žádné háčkované plavky!

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang