Nakupování potravin na internetu

Pravidelné nákupy patří ke každodennímu životu, na druhou stranu je to do jisté míry obrovská ztráta času. Velký nákup, který probíhá pravidelně jednou, až dvakrát týdně, trvá minimálně hodinu, někdy i déle. K tomu je nutné připočíst si čas strávený na cestě a ve frontě u pokladny.

Navíc málokdy člověk nakoupí jen to, co si napsal na lísteček. Vždycky přihodí něco navíc. Jsou lidé, kterým nakupování nevadí. Ale na druhé straně také ti, pro které je to nutné zlo. A to nemluvě o starých či nemocných lidech a maminkách s malými dětmi. Naštěstí se nabízí ještě jedna možnost, jak nakoupit a to z pohodlí vašeho domova. Je to snadné, rychlé a praktické.

Nebát se změny

Maloobchodní řetězec Tesco umožňuje zákazníkům už více než dva roky rozvoz objednaného zboží po celé republice. Jde o naprostou revoluci v online nakupování potravin přes www.itesco.cz. Není divu, že si tento způsob nakupování získal mnoho příznivců. Výhody jsou opravdu obrovské. Ušetříte čas, můžete si v klidu z pohodlí domova nebo kanceláře objednat vše, co potřebujete.

Nemusí se jednat pouze o potraviny, ale také o drogistické zboží. Následně je zboží zabaleno a připraveno pracovníky nejbližšího obchodu Tesco a dovezeno až k vám domů. Nejprve byla tato služba umožněna pouze Pražanům, postupně se však rozšiřuje do všech větších měst po České republice, jakými jsou Brno, Mladá Boleslav, Kolín, Kladno, Hradec Králové, Liberec a Jablonec nad Nisou.

V některých lokalitách je možné objednat službu u jiného prodejce, například Košík.cz, recenze má velmi kladné.

Může to být i levnější

Paradoxně se dá nákupem potravin z pohodlí domova oproti návštěvě kamenné prodejny i ušetřit. Mluvíme zde o využití slevových kupónů. Kdo již v eshopu Tesco nakupoval, možná ví, že před zaplacením má možnost vyplnit políčko „slevový kupón“.

Nejedná se o žádný voucher ze slevových webů, jako je Slevomat.cz, ale o kupón, který se dá zdarma získat na internetu. Lze využít třeba Kuponer.cz. Při použití těchto slevových kódů na iTesco.cz může zákazník získat dopravu zdarma nebo slevu z celkové výše nákupu a ta může dosáhnout i na více než 10 %.

Výhodné nakupování

Tento způsob nakupování patrně nejvíce využívají ženy na mateřské dovolené, které nechtějí s malými dětmi běhat po krámech. Starší lidé nemají většinou takový přehled v nakupování přes internet, i když často jim s tím pomáhají příbuzní. Další skupinou stálých online zákazníků jsou pracovně vytížení lidé, kteří nechtějí ztrácet čas nákupy.

Výhody jsou jednoznačné. Nakupování přes internet je pohodlnější, rychlejší a do jisté míry také šetří peníze. Na internetu člověk snadněji odolá lákadlům, která uvidí v obchodě. Lidé tak často nakoupí až dvakrát tolik věcí, než vlastně původně chtěli.

A co každý ocení patrně nejvíc je, že mu zaměstnanci nákup nejen dovezou, ale také vynesou až do bytu. Kdo nemá k dispozici auto, jistě to pro něj bude velká úleva. Nákup lze provést prakticky kdykoliv během dne, a pokud je to jen trochu možné, svou objednávku zákazník dostane už druhý den. Nákup si může sepisovat celý týden, jedinou podmínkou pro dodání do druhého dne je ukončení nákupu do 23 hodin předchozího dne.

Online nakupování usnadňuje život, ušetřený čas je možné věnovat své rodině nebo koníčkům. Není se vůbec čeho obávat. Ovoce, zelenina i pečivo je vždy čerstvé, dostanete pouze výrobky, které jsou neporušené a naprosto v pořádku. Pokud by tomu tak náhodou nebylo, dá se uplatnit reklamace.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang