Levný zahradní nábytek

Ať už chcete opékat, grilovat nebo jen strávit pár hezkých chvil s rodinou nebo přáteli venku na zahradě, neobejdete se bez zahradního nábytku.

Zahradní nábytek tvoří stůl a židle. Nábytek k bazénu tvoří houpačky, lehátka a slunečníky.

Materiál zahradního nabytku – cena a pohodlí

Zahradní nábytek se vyrábí ze dřeva, plastu a kovu. Jednoznačně nejlevnější a nejjednodušší nábytek je plastový, není však příliš pohodlný .Je možné koupit i kvalitnější dřevěný materiál v podobné ceně, avšak jedině pokud je zboží v akci. Zahradní nábytek Avenberg je kvalitní a díky slevovým kuponům může člověk i ušetřit.

Kromě toho, že je plast nejlevnější a nejméně pohodlný, je nejvíce používán jako zahradní nábytek. Nejen kvůli ceně, také kvůli lehkosti při přenášení. Obvykle je v typické bílé barvě, vyskytují se však i jiné, například zelená a hnědá. Plast je také zcela odolný vůči jakémukoliv počasí, jenže kvůli nízké hmotnosti stačí trochu silnější vítr a židle létají po zahradě.

Nevýhodou je, že plast není ani trochu přírodní prvek, takže se do zahrady obvykle vůbec nehodí.

Zahradní altán

K zahradnímu nábytku patří také altán. Altán se postupně stává neodmyslitelnou součástí zahrad. Je to místo, kde lze pěstovat rostliny, kde se dá kdykoliv odpočinout zejména během pěkných letních dnů.

Je to ideální místo pro zábavu s přáteli, oslavu narozenin, nebo jen odpočinek v zahradě. Vyrábí se z plastu a dřeva. Levnější jsou opět plastové. A opět platí totéž, co u plastových židlích – nehodí se do zahrady. Je to spíše jen dočasné řešení. Každý správný zahrádkář ví, že ten správný materiál do každé zahrady je dřevo.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang