Sedačky Žilina

Množství lidí sedává na sedačkách, pohovkách, sofa a postelích od různých zahraničních výrobců. Množství nábytku se dováží a málo lidí ví že pro kvalitní nábytek netřeba chodit daleko. Jedním z výrobců sedaček v sousedním Slovensku, konkrétně v Žilině, je například studio spánku a pohodlí Fines a.s.

Studio spánku a pohodlí vyrábí zejména sedačky a postele a sortiment s tím úzce spjatý, jako jsou matrace, křesla, bytové doplňky a podobně.

Sedací soupravy od tohoto žilinského výrobce jsou vyráběny z různých materiálů, jako je syntetická kůže prestige s dvacetiletou životností. Ta je certifikovaný slovenský výrobek. Látkové provedení Bella luna je speciální látka s teflonovou úpravou, vysoce odolná vůči oděru. Firma využívá i pravou kůži, exkluzivní italské tkané látky a jiné. Také upravují sedačky na míru dle přání zákazníka.

Společnost Fines a.s. Žilina nabízí široký sortiment domácích i zahraničních sedaček a jiného čalouněného a dřevěného nábytku. Firma má vlastní vývojové studio, které se snaží do nových výrobků prosazovat moderní a účelové požadavky na nábytek, zejména s použitím nových látek a designů. 

Fines také poskytuje možnost výroby nábytku na míru, vyvíjí nové materiály pro lepší odolnost vůči oděru nebo materiály odolné proti ušpinění. Ty odpuzují tekutiny, čímž zaručí že čaj, káva nebo víno stečou a nezašpiní.

TIP: Pokud máte rohovou sedačku, pořiďte si potah na rohovou sedačku.

Kvalita a sedačky Žilina

Naneštěstí lidé zapomínají, že právě slovenské výrobky byly vždy kvalitní a dají přednost ceně a ne kvalitě. Nezapomínejte, že sedačku nebudete měnit každý měsíc či dva. Měla by vydržet dlouhé roky. Proto se hodí zainvestovat trošku více a doplatit za kvalitu.

Uvidíte, že se vám investice do pár let vrátí. Kvalitní slovenská sedačka může vydržet bez problémů desítky let. Ze Slovenska také pochází sedačky Phase, které jsou proslulé svou kvalitou a pohodlím.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang