Jak požádat dívku o telefonní číslo?

Pro většinu z nás může být získání telefonu od dívky více než těžký úkol. Zde je pár tipů a triků, které stojí za vyzkoušení.

A možná pomohou i při budování dalšího přátelství, lásky a možná i něčeho víc.

1. Tip

Při krátkém setkání můžete mít často jen jeden krátký pokus získat číslo. Pokud to pokazíte, máte smůlu a možná přijdete o dívku na celý život. Zkuste trošku zariskovat. Nejpodstatnější je však sebedůvěra. Stůjte nebo seďte rovně a nehrbte se. Dívejte se dívce přímo do očí a neustále se usmívejte. Mnohdy pomůže citát o lásce.

2. Tip

Nebojte se promluvit na cizích lidí. Často jsou osamělí a potěší je pokud vidí, že je o ně zájem.

3. Tip

O číslo byste neměli požádat hned. Zkuste před tím vést alespoň krátkou konverzaci. Nejlépe něco vhodného v konkrétní situaci a prostředí. Pokud jste např. na čerpací stanici, můžete konverzovat o autech či ceně benzínu. Pokud v supermarketu, tak o výběru potravin i kulinářských zážitcích.

Snažte se udržet konverzaci tak, aby byla dívka zvědavá a chtěla vědět víc. Pokud se vám toto podaří, je vaše. Už se jen omluvte, že musíte jít, nebo že byste to rádi probrali například při kávě, či při večeři. V tu chvíli vám dá telefonní číslo téměř každá.

4. Tip

Ptejte se na otázky, na které se neodpovídá „ano“ a „ne“. Hledejte takové, kde je potřeba delší odpověď, která rozvíjí debatu. O nic jiného vám v tu chvíli nejde.

5. Tip

Nezapomeňte však že to, že vám dívka dalo své číslo, ještě nemusí znamenat, že má o vás velký zájem. Je to však nejlepší cesta, jak začít nový vztah. Pokud vám ho nedala, víte jak zjistit telefonní číslo?

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang