Přehled o slevách a akcích od portálu MrOferto

zena-nakupy

Pokud chcete mít přehled o speciálních nabídkách, slevách a dalších akcích ve vašem oblíbeném obchodu, podívejte se na MrOferto. Na MrOferto máte vždy jistotu, že tam najdete aktuální letáky k vybraným obchodům a nemusíte hledat už jinde na internetu. MrOferto nabízí však ještě víc: magazín, ve kterém najdete nejrůznější články zaměřené na životní styl, vaření, domácnost a zahradu. Posláním MrOferto je propojit zajímavý magazín s přehledným zdrojem informací o výhodných nabídkách převážně z kamenných obchodů.

Akční letáky na MrOferto

Na internetovém portálu MrOferto jsou přehledně zobrazovány nadcházející, aktuální i minulé akční nabídky vybraných obchodů. Aktuálně jsou v nabídce téměř dvě desítky nejoblíbenějších obchodů a tento počet se neustále rozšiřuje. Najdete zde letáky nejen ze supermarketů, ale také z obchodu s módou, hobby marketů a obchodů s nábytkem nebo drogerií. Konkrétně se aktuálně jedná o prodejce Lidl, Kaufland, Albert, Tesco, Billa, Globus, Penny Market, Makro, Coop, JIP, Pepco, Hornbach, Jysk, DM drogerie a TetaDrogerie.

Magazín MrOferto

Na magazínu MrOferto najdete různé informace a rady, které vám zpříjemní a usnadní váš každodenní život při péči o domácnost a vaření. Magazín se však věnuje i tématům jako je zdravý životní styl, krása nebo zahradničení apod. Každý si zde může najít to svoje a dozvědět se něco nového, co později použije v praxi. Články jsou psané čtivou formou a stále přibývají nové na další témata.

MrOferto nejen v ČR

MrOferto si klade za cíl, pomoci co nejvíce zákazníkům nakupovat co nejvýhodněji v hypermarketech, supermarketech a e-shopech. MrOferto čeká v současné době rozšíření i do dalších zemí, a to nejen po Evropě, ale i na další světadíly. Nyní MrOferto existuje také na Slovensku na MrOferto.sk. A i zde je neustále připravován nový zajímavý obsah pro všechny milovníky levných nákupů a zajímavých informací.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang